Κάθισμα αυτοκινήτου Serengeti i-size 40-150cm black moni

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00084505
Κωδικός Προϊόντος: BE-00084505
Κωδικός Προμηθευτή: 111039
162,80 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Εξερευνήστε το νέο κάθισμα αυτοκινήτου Serengeti I-size, της εταιρείας Moni. Είναι κατάλληλο για παιδιά 40-150cm, από 0+ μηνών έως περίπου 12 ετών, θα γινει ο σύντροφός σας για την ασφάλεια και την άνεση τους κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Τοποθετείται σε αντίθετη κατεύθυνση κυκλοφορίας από 40 έως 105cm και στην κατεύθυνση κίνησης από 76 έως 150 cm.

Διαθέτει 4 θέσεις για τη ρύθμιση της ανάκλισης της πλάτης, επιτρέποντας στο παιδί σας να αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ μπορεί και περιστρέφεται εύκολα 360°. Το ύψος του προσκέφαλου ρυθμίζεται σε 13 θέσεις, ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία του παιδιού σας, από νεογέννητο έως περίπου 12 ετών. Περιλαμβάνει και ένθετο μαξιλάρι memory foam για να υποστηρίζει το κεφάλι και την πλάτη του νεογέννητου. Βοηθά στην απορρόφηση της δύναμης οποιασδήποτε πρόσκρουσης και προσφέρει εξαιρετική άνεση κατά την κίνηση.

Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ISOFIX+Top Tether για γρήγορη, εύκολη και ασφαλής εγκατάσταση με ενδείξεις για σωστή τοποθέτηση. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων με έγχρωμες ενδείξεις για όταν κουμπωθεί σωστά, μαλακά προστατευτικά με αντιολισθητικό κάλυμμα στους ώμους και σύστημα SPS για βέλτιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Πρόκειται για ένα φαρδύ και άνετο κάθισμα, με εκτεταμένη βάση με προστατευτική σανίδα, ώστε να εφαρμόζει άνετα στο κάθισμα αυτοκινήτου, μειώνοντας τον κίνδυνο παραμόρφωσης και παρέχοντας περισσότερο χώρο για τα πόδια του παιδιού. Είναι επενδυμένο με ταπετσαρίες από υψηλής ποιότητας, ασφαλή υφάσματα, αφαιρούμενες και πλενόμενες.

Η διάσταση του καθίσματος είναι 44x47x60cm, με βάρος 12,3kg.