Καρέκλα φαγητού - κούνια 2 σε 1 Pudding pink cangaroo

Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00044721
Κωδικός Προϊόντος: BE-00044721
Κωδικός Προμηθευτή: 109122
Ειδική Τιμή 214,97 € από Κανονική Τιμή 224,00 € -4%
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ξεχωριστή καρέκλα φαγητού 2 σε 1 από την Cangaroo, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κούνια. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 0 μηνών και βάρους έως 9kg ως κούνια, και για παιδιά που μπορούν να κάθονται χωρίς βοήθεια από 6 μηνών και με βάρος έως 15kg.

Ως κάθισμα φαγητού διαθέτει φαρδύ κάθισμα, από υψηλής ποιότητας δέρμα ECO και επιπλέον μαλακό μαξιλαράκι για νεογέννητο. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι επίπεδα, ενώ η πλάτη και το υποπόδιο σε τρία. Πέρα από το δίσκο μπορεί να προστεθεί και κρεμαστό παιχνίδι. Η ζώνη ασφαλείας πέντε σημείων, με μαλακά μαξιλαράκια ώμων, θα φροντίσει για την ασφάλεια του παιδιού σας. Έχει τέσσερις ρόδες με κρυφή στήριξη, καθιστώντας εύκολη τη μετακίνηση, ενώ είναι και αναδιπλούμενο για εύκολη αποθήκευση.

Αν το χρησιμοποιήσετε ως κούνια θα βρείτε πέντε ταχύτητες αιώρησης και χρονοδιακόπτη με τρεις διαφορετικές επιλογές, ενώ υπάρχει και έξυπνος αισθητήρας κίνησης για να ενεργοποιεί την κούνια όταν αισθάνεται ότι το μωρό σας χρειάζεται επιβεβαίωση. Διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής με 12 μελωδίες και 5 ήχους από τη φύση, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση. Το προϊόν λειτουργεί με προσαρμογέα AC-DC (περιλαμβάνεται) ή με μπαταρίες 4xAA / LR6 (δεν περιλαμβάνονται). Στο σετ θα βρείτε και τηλεχειριστήριο.

Η διάστασή του είναι 55x32x71cm