Πιπίλα bamboo Vanilla White με ορθοδοντική θηλή σιλικόνης 0m+ Elodie details

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00054769
Κωδικός Προϊόντος: BE-00054769
Κωδικός Προμηθευτή: BR76493
8,90 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Η πιπίλα της εταιρείας Elodie με τη ρετρό εμφάνιση και αίσθηση, σε συνδυασμό με τα προσεκτικά επιλεγμένα και διακριτικά χρώματα, την καθιστούν αγαπημένη επιλογή για τους γονείς. Η φυσική όψη και αίσθηση της πιπίλας επιτυγχάνεται με την ανάμειξη 30% φυτικών ινών μπαμπού με 70% πολυμερές ολεφίνης. Διαθέτει ορθοδοντικά διαμορφωμένη θηλή αναρρόφησης από 100% σιλικόνη, σχεδιασμένη να αποτρέπει τις οδοντικές ανωμαλίες στο μέλλον, και διπλές οπές αερισμού για τη μείωση του ερεθισμού του δέρματος. Είναι υψηλής ποιότητας και εύκολη στη συντήρηση, καθαρίζεται εύκολα και αποστειρώνεται σε βραστό νερό. Εντελώς απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες όπως BPA, φθαλικές ενώσεις και PVC, και ελεγμένη και εγκεκριμένη σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφαλείας EN-1400. Είναι κατάλληλη από νεογέννητο και η διάστασή της είναι 5,7x3,5cm.

  • Πριν χρησιμοποιηθεί η πιπίλα για πρώτη φορά θα πρέπει να αποστειρωθεί. Βάλτε την πιπίλα σε βραστό νερό και αφήστε τη να βράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήστε τη να κρυώσει για 30 λεπτά πριν στύψετε τυχόν νερό από τη θηλή.
  • Δεν συνιστούμε εξοπλισμό αποστείρωσης σε φούρνο μικροκυμάτων.
  • Η πιπίλα πρέπει να καθαρίζεται πριν από κάθε χρήση. Συνιστούμε να το πλένετε σε χλιαρό τρεχούμενο νερό.
  • Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό για να καθαρίσετε την πιπίλα.
  • Επιθεωρείτε πάντα την πιπίλα πριν από κάθε χρήση. Τραβήξτε τη θηλή προς όλες τις κατευθύνσεις και πετάξτε την αμέσως εάν υπάρχουν σημάδια φθοράς.
  • Ανεξάρτητα από την εμφάνιση ή τη φθορά, η αντικατάσταση της πιπίλας μετά από ένα μήνα χρήσης συνιστάται ιδιαίτερα.