Gel Comfort bed&home

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00004797
Κωδικός Προϊόντος: BE-00004797
Κωδικός Προμηθευτή: 944324
49,00 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Κάτι περισσότερο από απλή χαλάρωση…

Ένα μαξιλάρι memory foam με προηγμένο μη τοξικό gel, που δεν χάνει την ανατομική του συμπεριφορά με την πάροδο του χρόνου. Η δομή του μαξιλαριού  συνδυάζει έναν καινοτόμο gel-αφρό, ο οποίος προσαρμόζεται σύμφωνα με την ανατομία του αυχένα και το γνωστό σε όλους memory foam, ένα υλικό που υποστηρίζει ομοιόμορφα το κεφάλι.

 Ο συγκεκριμένος συνδυασμός κατανέμει σωστά το βάρος του κεφαλιού και εξασφαλίζει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας χάρη στην ειδική επένδυση gel.

Το Gel comfort χρειάζεται περίπου τρεις ώρες για να ζεσταθεί και έπειτα σταθεροποιείται σε μία θερμοκρασία λίγων βαθμών χαμηλότερη από εκείνη του σώματος, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών. 

Το Gel comfort είναι πιστοποιημένο υλικό για τη μη τοξικότητά του,που διαμορφώνεται αντίστοιχα σε κάθε σώμα, προσφέροντας εξατομίκευση. 

Το γέμισμά του αποτελείται από memory foam, ένα ελαστικό θερμοευαίσθητο υλικό  από αφρό βισκόζης χωρίς χημικούς παράγοντες, άοσμο, που δεν παραμορφώνεται. 

Συνίσταται για άτομα με παθήσεις του αυχένα ή που ιδρώνουν στον ύπνο τους και επιθυμούν την αίσθηση φρεσκάδας! Το μαξιλάρι διατίθεται με βαμβακερό ύφασμα. Το εσωτερικό του μαξιλαριού (memory foam) δεν είναι πλενόμενο. Δεν συνίσταται η έκθεση στον ήλιο, καθώς αλλοιώνονται οι ιδιότητες του αφρού.  

Διαστάσεις: 72x42x12cm. Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.