Soya Pillow bed&home

Μόνο %1 έμμεινε
Διαθεσιμότητα:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00004798
Κωδικός Προϊόντος: BE-00004798
Κωδικός Προμηθευτή: 984915
Από 39,00 € 39,00 € Έως49,00 € 49,00 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Το soya pillow είναι ένα μαξιλάρι που ήρθε για να μείνει! Κατασκευασμένο από 100% memory foam, το γνωστό σε όλους μας πλέον υλικό που εκμηδενίζει τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι και αυχένα και χαλαρώνει τους μύες. Αγκαλιάζει απόλυτα τις καμπύλες, ταυτόχρονα όμως στηρίζει σωστά τον αυχένα. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο memory foam μαξιλάρι, είναι η προσθήκη σόγιας, η οποία προσφέρει πλήρη αντιμικροβιακή και υποαλλεργική προστασία. 

Το μαξιλάρι σόγιας, έχει κλασσικό σχήμα με επιπλέον τομές οι οποίες ευνοούν στην χαλάρωση της αυχενικής μοίρας και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον αυχένα. Οι χαρακτηριστικές ραβδώσεις στο σχήμα του, του επιτρέπουν να αναπνέει και λειτουργούν ως ζώνες στήριξης. 

Μπορείτε να προσθέσετε κάλυμμα aloe vera με ειδική επεξεργασία κατά των ακάρεων, κάλυμμα από οργανικό βαμβάκι ή κάλυμμα Bamboo, το οποίο αφαιρείται και πλένεται. Το εσωτερικό του μαξιλαριού (memory foam) δεν είναι πλενόμενο. Δεν συνίσταται η έκθεση στον ήλιο, καθώς αλλοιώνονται οι ιδιότητες του αφρού.  

Διαστάσεις: 70x40x13cm. Ενδέχεται να υπάρξει μικρή διαφοροποίηση στις διαστάσεις, λόγω φύσεως των υλικών.