ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
& ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

231 231 5427
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | 09:00 - 17:00

EMAIL | info@bedandhome.gr

Τρόποι και έξοδα αποστολής

Το bedandhome.gr σας κάνει δώρο τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα για τις παραγγελίες αξίας 45,00€ και άνω (στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνονται τα στρώματα και τα ορθοπεδικά τελάρα).

Η παραγγελία σας αποστέλλεται μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική ή Πόρτα Πόρτα-ΕΛΤΑ), ενώ στα ογκώδη προϊόντα όπως κρεβάτια, στρώματα κλπ. αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία (επιλέγεται από το κατάστημά μας ανά περιοχή και νομό). Σε κάθε περίπτωση σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραλάβετε με δική σας ευθύνη και κατόπιν συνεννόησης, την παραγγελία σας από τις αποθήκες μας, έχοντας δώσει εντολή στη δική σας συνεργαζόμενη courier ή μεταφορική εταιρεία.

Γενική ταχυδρομική courier: Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε! Για παραγγελίες άνω των 45,00€ δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς. Για παραγγελίες κάτω των 45,00€, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3,00€ έως τα 3kg (+1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό). Μπορείτε να δείτε το δίκτυο καταστημάτων στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.taxydromiki.com/office-network

Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ courier: Το δέμα παραδίδεται όπου εσείς επιλέξετε εντός δικτύου καταστημάτων. Εκτός δικτύου καταστημάτων, η παραλαβή πραγματοποιείται από το πλησιέστερο υποκατάστημα Ταχυδρομείου. Για παραγγελίες άνω των 45,00€ δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς. Για παραγγελίες κάτω των 45,00€, το κόστος μεταφοράς ανέρχεται στα 3,00€ έως τα 3kg (+1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό). Μπορείτε να δείτε το δίκτυο καταστημάτων στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.elta-courier.gr/network

Μεταφορική για ογκώδη προϊόντα: Κόστος της αποστολής για Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο – Κορινθία – Αγ. Νικόλαος – Βοιωτία – Σέρρες – Κιλκίς – Χαλκιδική – Πέλλα – Ημαθία – Πάτρα – Ιωάννινα – Άρτα – Θεσπρωτία – Αιτωλοακαρνανία – Κεντρική Εύβοια – Πύργος – Κάρυστο – Τρίπολη – Καλαμάτα – Πιερία είναι από 8,00€ έως 25,00€. Ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι από 15,00€ έως 38,00€. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου και όχι σε όροφο ή εντός της οικίας.

Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν απόκλιση, για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή. Το κόστος αποστολής που εμφανίζεται κατά το checkout αφορά τα μεγάλα κέντρα του εκάστοτε νομού και όχι απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές! Εκτός κέντρου, θα ενημερωθείτε για την όποια επιβάρυνση ή θα σας ζητηθεί να παραλάβετε από τις αποθήκες της μεταφορικής. Εάν έχετε καλύτερη προσφορά από δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική, μπορείτε απλά να προτείνετε να χρησιμοποιηθεί η δική σας.

Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσα από την φόρμα επικοινωνίας είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.