Παραλαβή με Box Now

Ο νέος τρόπος παραλαβής των αγαπημένων σου προϊόντων όποια ημέρα και ώρα θες.

Τι είναι το BOX NOW;

Η BOX NOW ως τρόπος παραλαβής στο check out σου επιτρέπει να παραλάβεις μόνος σου το δέμα σου όποια ημέρα και ώρα θες σε ένα από τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής BOX NOW Locker κοντά στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου.

 • Βήμα 1

  Επίλεξε την BOX NOW ως τρόπο παράδοσης στο check-out.

 • Βήμα 2

  Επίλεξε το BOX NOW Locker που προτιμάς στον χάρτη.

 • Βήμα 3

  Με την παράδοση του δέματος στο Locker, λαμβάνεις μήνυμα με το PIN που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα.

Έχεις ακόμη απορίες;

 • Το δέμα σου θα σε περιμένει στη BoxNow θυρίδα για 48 ώρες. Μπορείς να κάνεις παράταση για ακόμα 24 ώρες εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας της BoxNow ή καλώντας στο τηλεφωνικό της κέντρο στο 211-1005301
 • Μπορείς να παρακολουθήσεις την πορεία της παραγγελίας σου μέσω της ιστοσελίδας της BOX NOW.
 • Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου είτε κατά το checkout, είτε πριν την παραλάβεις από τη θυρίδα που έχεις επιλέξει, διαλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής "Box Now με payment link". Με τον τρόπο αυτόν, μόλις το δέμα σου τοποθετηθεί στη θυρίδα θα σου αποσταλεί μήνυμα με έναν σύνδεσμο. Πάτα τον σύνδεσμο, κάνε την εξόφληση και πάρε το δέμα σου από το Locker!
 • Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες από 50€ και πάνω και 2€ για αγορές έως 50€.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών της Bed & Home στο +302312315427 ή μέσω email στο [email protected]. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με την παράδοση του δέματός σου στα lockers της BOX NOW μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο +306937178000 ή μέσω email στο [email protected].

Επιστροφές Προϊόντων Με BOX NOW

Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες χρησιμοποιώντας τη BOX NOW. Το κόστος επιστροφής ανέρχεται στα 2€, ποσό το οποίο θα προσαρμοστεί κατά την αλλαγή. Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ

Αν έχεις κάνει την αγορά σου μέσω BOX NOW και θες να την επιστρέψεις, γράψε την ταυτότητα του δέματος στο δέμα (10ψήφιος αριθμός) ή κόλλησε το αρχικό voucher που έχεις λάβει στο δέμα, φέρε το στη θυρίδα που σε εξυπηρετεί, πληκτρολόγησε τον δεκαψήφιο αριθμό και πάτα οκ. Τοποθέτησε το δέμα στη θυρίδα και κλείσε την πόρτα. Μόλις ολοκλήρωσες την επιστροφή!

Αν έχεις επιλέξει κάποια άλλη μεταφορική κατά την αγορά σου, μπορείς και πάλι να επιστρέψεις την παραγγελία σου με την BOX NOW. Απλά πάτησε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσεις τη διαδικασία επιστροφής και ακολούθησε τις οδηγίες για να την ολοκληρώσεις εύκολα και γρήγορα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ BOX NOW