Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας . Η μέθοδος αυτή επιβαρύνει το κόστος της παραγγελίας σας με 3,00€ και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα για αποστολές μέσω courier (Γενική Ταχυδρομική ή Πόρτα Πόρτα-ΕΛΤΑ). Στα ογκώδη προϊόντα όπως στρώματα/έπιπλα η αντικαταβολής δεν διατίθεται. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή για προϊόντα τα οποία διατίθενται κατόπιν παραγγελίας ή δεν αναφέρονται ως διαθέσιμα για άμεση αποστολή/παραλαβή από το κατάστημα, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει κατάθεση προκαταβολής (ίση με το 30% του συνολικού ποσού) για την συνέχιση της παραγγελίας. Σε περιπτώσεις όπου δεν εντοπιστεί ο πελάτης στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει (email ή τηλέφωνο), η παραγγελία θα ακυρώνεται δίχως ενημέρωση.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Έπειτα από επικοινωνία μαζί μας, εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η κατάθεση των χρημάτων πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Με το πέρας αυτού του διαστήματος, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα, δίχως κάποια σχετική ενημέρωση προς τον πελάτη. Εξοφλήστε την παραγγελία σας στους παρακάτω λογαριασμούς (σε κάθε περίπτωση το κόστος της εκάστοτε συναλλαγής -εφόσον υπάρχει- αφορά τον πελάτη και ουδεμία χρέωση αναλαμβάνει το κατάστημα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τράπεζα στην οποία διαθέτετε λογαριασμό, για αποφύγετε τις εκάστοτε χρεώσεις).

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας ένα email στο [email protected] , προκειμένου να γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας. Εναλλακτικά μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 231 231 5427.

Η παραγγελία θεωρείται ενεργή ως προς τη δέσμευση των αντικειμένων από τη στιγμή που θα γνωστοποιήσετε την πληρωμή σας στο κατάστημά μας. Σε καμία περίπτωση τα αντικείμενα δεν δεσμεύονται πριν την εξόφλησή τους. Σε περίπτωση που προηγηθεί εξόφληση από άλλον πελάτη, η διαθεσιμότητα θα αλλάξει αυτόματα και θα ενημερωθείτε όταν επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας είτε μέσω του eshop στον αντίστοιχο χρόνο που χρειάζεται η επεξεργασία διαθεσιμότητας. Δεν είναι αρμόδιο το κατάστημα να ενημερώσει τον πελάτη για την αλλαγή, εφόσον έχει επιλεγεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής.

3. Πληρωμή μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Στο σύστημά μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα. Κατά την επιλογή του εν λόγω τρόπου πληρωμής και έπειτα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο eshop μας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε. Η μεταφορά αυτή πραγματοποιείται για λόγους ασφάλειας.

Σας παρέχουμε την επιλογή άτοκων δόσεων για τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα. Ο αριθμός των δόσεων διαμορφώνεται ανάλογα με το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας : από 0-100€ έως 3 δόσεις, από 101-300€ έως 6 δόσεις και από 301€ και άνω έως 12 δόσεις.