Κουτί αποτύπωμα Magic Box Lion Baby Art

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00054848
Κωδικός Προϊόντος: BE-00054848
Κωδικός Προμηθευτή: BR76720
15,50 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Χαριτωμένο κουτί αποτύπωμα της εταιρείας Baby Art. Eίναι ένα στρογγυλό κουτί με καπάκι, όπου τοποθετείτε τον πηλό μέσα και στη συνέχεια πιέζετε το χέρι ή το πόδι του παιδιού σας στον πηλό για να κάνετε αποτύπωμα. Μέσα στο κουτί το αναμνηστικό σας θα διατηρηθεί με ασφάλεια με την πάροδο των ετών. Εύκολο και γρήγορο στη χρήση, καθώς περιλαμβάνονται και οδηγίες. Το σετ είναι κατάλληλο για χρήση με παιδιά από 0 έως 3 ετών και είναι ασφαλές ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα ενός νεογέννητου. Όλα τα συστατικά είναι μη τοξικά και το προϊόν έχει αξιολογηθεί για τοξικολογική και δερματολογική ασφάλεια σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 1223/2009, ώστε να διασφαλίζεται ασφάλεια ίση με αυτή που απαιτείται για τα καλλυντικά. Η διάστασή του είναι 16,5x16,5x3,4cm.

Ξεκινήστε ζυμώνοντας καλά τον πηλό για να ζεσταθεί. Όταν το απλώσετε στο Magic Box χρησιμοποιώντας τον μικρό ξύλινο πλάστη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να επιτύχετε ένα ομαλό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για να το απλώσετε μέχρι τις άκρες. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που απλώσατε τον πηλό ή με το αποτέλεσμα, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή και να ζυμώσετε τον πηλό για άλλη μια φορά. Προσέξτε να μην αρχίσει να στεγνώνει ο πηλός!

Δεν χρειάζεται να κρατήσετε το παιδί ακίνητο για να κάνετε το αποτύπωμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιέσετε κάθε μικρό δάχτυλο ή δάχτυλο του ποδιού πάνω στον πηλό για να κάνετε μια όμορφη, ακριβή και ξεχωριστή αποτύπωση. Στη συνέχεια αφαιρέστε το απαλά και γρήγορα από το αποτύπωμα που έχετε. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να ξεκινήσετε ξανά αμέσως: σχηματίστε ξανά μια μπάλα και ζυμώστε τον πηλό. Προσέξτε να μην αφήσετε τον πηλό πολύ πριν ξεκινήσετε ξανά, διαφορετικά μπορεί να στεγνώσει! Μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή πολλές φορές.

Αφήστε το αποτύπωμα πηλού Baby Art να στεγνώσει για έξι ώρες σε θερμοκρασία δωματίου, στη συνέχεια αναποδογυρίστε το και αφήστε το να στεγνώσει περαιτέρω για τουλάχιστον είκοσι τέσσερις ώρες. Αφήστε τον πηλό να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου - όχι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τις ρωγμές λόγω του επιταχυνόμενου στεγνώματος.

Για να εξατομικεύσετε την αποτύπωση, μπορείτε να χαράξετε το όνομα του παιδιού σας, την ημερομηνία γέννησης ή την ημερομηνία εκτύπωσης. Χρησιμοποιήστε ένα μυτερό εργαλείο (μολύβι, μαχαίρι κ.λπ.) για να χαράξετε στον πηλό πριν στεγνώσει. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε τον πηλό χρησιμοποιώντας παραδοσιακό ακρυλικό χρώμα. Το μυτερό εργαλείο και τα ακρυλικά δεν περιλαμβάνονται στο κιτ.