Σαλιάρα Bandana Tie Camo ocean bibs

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00077434
Κωδικός Προϊόντος: BE-00077434
Κωδικός Προμηθευτή: 12.941413309
15,95 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Όμορφη και ξεχωριστή σαλιάρα Bandana από τη συλλογή Camo της εταιρείας Bibs. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη χαρά της υπαίθριας ζωής και της σύνδεσης με τη φύση. Αποτελείται από πολλαπλά στρώματα για να εξασφαλίζεται η μέγιστη απορροφητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την σύλληψη σάλιων και παλινδρόμησης μετά το τάισμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αξεσουάρ μόδας, κάτω από τα εξωτερικά ρούχα για να διατηρείται ζεστό το μωρό, καθώς το απαλό ύφασμα καλύπτει το λαιμό του. 

Είναι κατασκευασμένη από 100% πιστοποιημένο GOTS οργανικό βαμβάκι μουσελίνας, που την καθιστά πολύ απαλή, ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, αλλά και ανθεκτικη. Υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης σε δύο μεγέθη, για να ταιριάζει τέλεια στο μωρό σας.

Η σαλιάρα του μωρού είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις πιπίλες Bibs και θα τη βρείτε σε ταιριαστά χρώματα, για να αναμίξετε και να ταιριάξετε τις πιπίλες σας με τη σαλιάρα. Επιπλέον, διαθέτει και τσέπη που μπορεί να χωρέσει την πιπίλα, ώστε το παιδί σας να έχει πάντα την αγαπημένη του πιπίλα κοντά.

  • 100% μουσελίνα και 100% οργανικό βαμβάκι.
  • Πολύ απαλό ύφασμα για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, αλλά και ανθεκτικό.
  • Δυνατότητα ρύθμισης σε 2 μεγέθη.
  • Πολλαπλές στρώσεις για μέγιστη απορρόφηση.