Πατίνι scooter Trio orange lorelli

Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00065832
Κωδικός Προϊόντος: BE-00065832
Κωδικός Προμηθευτή: 10390150003
81,32 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Παιδικό πατίνι της εταιρεία Lorelli, με καινοτόμο σχέδιο, που θα λατρέψει το παιδί σας. Άνετο και ασφαλές χάρη στους σταθερούς τροχούς και του πλαστικού υψηλής ποιότητας με αντιολισθητικά τμήματα. Διαθέτει φωτιζόμενα λάστιχα, με ρουλεμάν υψηλής ποιότητας ABEC-9, που βοηθούν το παιδί να μετακινείται με μεγάλη ευχέρεια. Διαθέτει ενσωματωμένο ποδόφρενο για ασφάλεια και άνετες χειρολαβές, οι οποίες δεν αφήνουν τα χεράκια του παιδιού να ολισθαίνουν.

Όταν είναι με κάθισμα, εξασφαλίζει καλύτερη σταθερότητα στο μικρό παιδί και βοηθά την ανάπτυξη της ικανότητάς του να κρατά ισορροπία, ενώ η κίνηση πραγματοποιείται με σπρώξιμο με τα ποδαράκια. Όταν είναι χωρίς το κάθισμα, η κίνηση πραγματοποιείται με σπρώξιμο με το ένα ποδαράκι και την ήδη ανεπτυγμένη ικανότητας του παιδιού να ισορροπεί.

Κατάλληλο για παιδιά με διαφορετικό ύψος μέσω ρύθμισης του τιμονιού σε 3 επιλογές, 72,77 και 83cm από το πάτωμα. Η συνολική του διάσταση είναι 58x31x83cm. Συνίσταται να ελέγχετε και να συντηρήτε  το πατίνι  πριν  τη χρήση. Αυτό το προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ασφάλειας BS EN 71.