Παιδικό μαξιλάρι latex nef nef

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00009363
Κωδικός Προϊόντος: BE-00009363
Κωδικός Προμηθευτή: 017275
34,20 €

Το παιδικό μαξιλάρι της nef nef, είναι εύκαμπτο, ορθοπεδικό και κατασκευασμένο από φυσικό καουτσούκ. Προσφέρει στήριξη στον αυχένα και άνεση στον ύπνο. Επίσης, είναι αναπνεόμενο χάρη στις ομοιόμορφες ανοιχτές κυψέλες, αντιαλλεργικό και αντιβακτηριακό. Διαθέτει διπλό κάλυμμα με φερμουάρ, που αφαιρείται και πλένεται. Χαρίστε, λοιπόν στο παιδί σας έναν ξεκούραστο ύπνο και στιγμές χαλάρωσης!

Διάστασης: 60x40x6cm

100% βαμβακερό ύφασμα

Φροντίδα

  • Ανακινήστε καθημερινά τα μαξιλάρια σας και αφήστε τα να αεριστούν για 15-20 λεπτά.
  • Όλα τα μαξιλάρια μας πλένονται στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς σε χαμηλές-μεσαίες στροφές έως 800.
  • Για καλύτερο στέγνωμα χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο. Αν δεν υπάρχει απλώστε τα οριζόντια στην απλώστρα σε μέρος που δεν έχει υγρασία και να μην τα βλέπει κατευθείαν ο ήλιος.
  • Προτείνουμε να πλένετε τα μαξιλάρια 4 φορές το χρόνο τουλάχιστον αν χρησιμοποιείτε προστατευτική θήκη (την οποία πρέπει να πλένετε κάθε εβδομάδα). Αν δεν χρησιμοποιείτε προστατευτική θήκη να πλένετε τα μαξιλάρια κάθε 2 μήνες.

Αποθήκευση

  • Αν χρειαστεί να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια σας βάλτε τα σε υφασμάτινη σακούλα όχι ερμητικά κλειστή στο πάνω μέρος της ντουλάπας που δεν κρατά υγρασία (να μην υπάρχουν άλλα πράγματα πάνω από αυτά). Είναι απαραίτητο να τα έχετε πλύνει πρώτα και να στεγνώσουν πολύ καλά.