Μαξιλάρι memory foam nef nef

Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00014104
Κωδικός Προϊόντος: BE-00014104
Κωδικός Προμηθευτή: 025664
39,00 €
ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μαξιλάρι ορθοπεδικό με γέμισμα από 100% memory foam και εξωτερικό ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται από 100% polyester. 
Κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος του κεφαλιού και στην συνέχεια επιστρέφει στο αρχικό του σχήμα, καθώς επίσης παρέχει αντιαλλεργική και αντιβακτηριδιακή ιδιότητα. 

Διαστάσεις: 65x45x12cm

Το εσωτερικό του μαξιλαριού (memory foam) δεν είναι πλενόμενο. Δεν συνίσταται η έκθεση στον ήλιο, καθώς αλλοιώνονται οι ιδιότητες του αφρού.  

 

Φροντίδα

  • Ανακινήστε καθημερινά τα μαξιλάρια σας και αφήστε τα να αεριστούν για 15-20 λεπτά.
  • Όλα τα μαξιλάρια μας πλένονται στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς σε χαμηλές-μεσαίες στροφές έως 800.
  • Για καλύτερο στέγνωμα χρησιμοποιήστε στεγνωτήριο. Αν δεν υπάρχει απλώστε τα οριζόντια στην απλώστρα σε μέρος που δεν έχει υγρασία και να μην τα βλέπει κατευθείαν ο ήλιος.
  • Προτείνουμε να πλένετε τα μαξιλάρια 4 φορές το χρόνο τουλάχιστον αν χρησιμοποιείτε προστατευτική θήκη (την οποία πρέπει να πλένετε κάθε εβδομάδα). Αν δεν χρησιμοποιείτε προστατευτική θήκη να πλένετε τα μαξιλάρια κάθε 2 μήνες.

Αποθήκευση

  • Αν χρειαστεί να αποθηκεύσετε τα μαξιλάρια σας βάλτε τα σε υφασμάτινη σακούλα όχι ερμητικά κλειστή στο πάνω μέρος της ντουλάπας που δεν κρατά υγρασία (να μην υπάρχουν άλλα πράγματα πάνω από αυτά). Είναι απαραίτητο να τα έχετε πλύνει πρώτα και να στεγνώσουν πολύ καλά.