Ορθοπεδικό τελάρο Galaxy

Μόνο %1 έμμεινε
Διαθεσιμότητα:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00042950
Κωδικός Προϊόντος: BE-00042950
Κωδικός Προμηθευτή: soga
Από 150,00 € 150,00 € Έως310,00 € 310,00 €

Επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε να κατασκευαστεί το στρώμα σας

ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Ορθοπεδικό τελάρο κρεβατιού κατάλληλο για όλους τους τύπους στρωμάτων και ειδικότερα για στρώματα που απαιτούν επίπεδη χωρίς καμπύλες επιφάνεια.

Αντικαθιστά τις παραδοσιακές τάβλες στο κρεβάτι σας και μαζί με το στρώμα και το ανατομικό μαξιλάρι, συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου. Οι ορθοπεδικές τάβλες του συμβάλλουν στη σωστή στήριξη του σώματος και στη καλύτερη απόδοση του στρώματος.

Για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο σε όλα τα υπέρδιπλα τελάρα υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί μεσαίο πόδι.

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το τελάρο σας με ή χωρίς πόδια, και στην διάσταση που επιθυμείτε.

* Όλα μας τα ορθοπεδικά τελάρα  κατασκευάζονται  ανά 1 εκ. σε πλάτος και σε μήκος, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 • Σανίδια: άκαμπτο φύλο MDF επενδειμένο με ειδικό film
 • Πλαστικά μέρη: πολυαμίδιο
 • Φάρδος σανιδιών: 160mm
 • Αποστάσεις σανιδιών: 29mm
 • Καλυπτικότητα επιφάνειας: +/- 85%

Στην κατηγορία των στρωμάτων, των ορθοπεδικών τελάρων και των επίπλων, οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται επί του πεζοδρομίου και όχι σε όροφο ή εντός της οικίας. Υπάρχει περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα να έχουν απόκλιση, για την οποία θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή. Το κόστος αποστολής που εμφανίζεται κατά το checkout αφορά τα μεγάλα κέντρα του εκάστοτε νομού και όχι απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές! Εκτός κέντρου, θα ενημερωθείτε για την όποια επιβάρυνση ή θα σας ζητηθεί να παραλάβετε από τις αποθήκες της μεταφορικής. Εάν έχετε καλύτερη προσφορά από δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική, μπορείτε απλά να προτείνετε να χρησιμοποιηθεί η δική σας.

Σκοπός μας είναι να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας, τόσο ως προς την ποιότητά τους όσο και από τις πραγματικά ανταγωνιστικές μας τιμές. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα που θα παραλάβετε, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους με άλλα προϊόντα -σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε- ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το πακέτο και θα διαπιστώσουμε την αρτιότητα των αγαθών.

Απαράβατοι κανόνες για την επιστροφή προϊόντων είναι:

 • Δεν έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα.
 • Δεν έχετε πλύνει τα προϊόντα.
 • Δεν έχετε αλλοιώσει την αρχική κατάσταση των προϊόντων.
 • Η συσκευασία παραμένει σε άριστη κατάσταση, όπως και τα ταμπελάκια επάνω στο κάθε προϊόν.
 • Προϊόντα όπως σεντόνια, παπλωματοθήκες και καλύμματα στρώματος δεν έχουν βγει από τη συσκευασία τους και έχουν επανατοποθετηθεί.

Λάθος σχέδιο/χρώμα/διάσταση: Στη περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται εμφανισιακά στην φωτογραφία που είδατε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να το επιστρέψετε ή να μας ζητήσετε να σας το αλλάξουμε με αυτό που έχετε πραγματικά παραγγείλει. Σ’ αυτή την περίπτωση η αλλαγή γίνεται με το προϊόν πλήρως συσκευασμένο, όπως ακριβώς το παραλάβατε.

Ελαττωματικό προϊόν. Μόλις παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλετε και αφού βεβαιωθείτε ότι είναι το σχέδιο και το χρώμα που θέλατε παρακαλούμε να κάνετε το εξής:

 • Αποσυσκευάστε το (προσπαθήστε, όσο γίνεται, να μην καταστρέψετε τη συσκευασία).
 • Ελέγξτε το διεξοδικά για πιθανά ελαττώματα.
 • Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα, ξαναδιπλώστε τα όσο καλύτερα μπορείτε και τοποθετήστε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συσκευασία τους.
 • Γνωστοποιήστε στο κατάστημά μας το ελάττωμα εντός 3 ημερών και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την επιστροφή ή αλλαγή του.

Επιστροφή σημαίνει ολόκληρο το προϊόν μαζί με την συσκευασία του και αντικατάστασή του με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, με παραγγελία που θα γίνει είτε μέσα από το site, είτε τηλεφωνικά. Η μεταφορά του ελαττωματικού/λάθους προϊόντος από τον πελάτη στην εταιρεία γίνεται με όποιον τρόπο επιλέξει το κατάστημα και η χρέωση βαρύνει το κατάστημα. Εάν αποστείλουμε λάθος προϊόν, οφείλουμε να σας στείλουμε εκ νέου το σωστό. Εάν αποστείλουμε ελαττωματικό προϊόν, οφείλουμε να αντικαταστήσουμε με ένα νέο ίδιο προϊόν. Εάν προχωρήσετε αυθαίρετα σε επιστροφή του είτε με την συνεργαζόμενη με το κατάστημα courier, είτε με δικό σας φορέα, η παραλαβή του δέματος δεν θα γίνεται δεκτή από εμάς και το δέμα θα επιστρέφει στον αποστολέα του, ο οποίος θα επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς. Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή μέσω ταχυδρομείου.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εδώ.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης-τιμολόγιο, ταυτόχρονα με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Το κόστος αλλαγής είναι 10,00€ και θα προστεθεί στην οποιαδήποτε διαφορά προκύψει κατά τη νέα αποστολή. Περιλαμβάνει την επιστροφή του αντικειμένου στο κατάστημά μας και το κόστος επαναποστολής. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα αναλάβετε να επιστρέψετε το δέμα με δική σας χρέωση στο κατάστημά μας. Επιστρεφόμενο ποσό θεωρείται το κόστος των προϊόντων της παραγγελία σας και όχι τα έξοδα μεταφοράς ή αντικαταβολής που πιθανόν να είχατε χρεωθεί κατά την αγορά σας. Εάν κατά την αγορά σας, σας προσφέρθηκαν δωρεάν μεταφορικά κατά την αποστολή, από το επιστρεφόμενο ποσό θα αφαιρεθούν 5€ κόστος αποστολής. Το ανάλογο ποσό θα πιστωθεί στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από το κατάστημα.

Στη κατηγορία στρώματα-μαξιλάρια-έπιπλα δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές λόγω λάθους διαστάσεων που δόθηκαν εκ΄μέρους του πελάτη. Δεκτές δεν γίνονται οι αλλαγές που αναφέρονται σε προϊόντα που κατασκευάστηκαν κατόπιν παραγγελίας και αναφέρονται σε συγκεκριμένες διαστάσεις (στρώματα, καλύμματα, τελάρα, έπιπλα).

Δεκτές γίνονται οι επιστροφές στα μαξιλάρια, εντός 5 ημερών, σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή υπαναχώρησης και εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (για ευνόητους λόγους υγιεινής). Κάθε μαξιλάρι διατίθεται σε ειδική σφραγισμένη συσκευασία, η οποία εάν παραβιαστεί, η αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που για δικούς σας προσωπικούς λόγους θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία προϊόντος που είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας μέσω του καταστήματος, η προκαταβολή χάνεται και δεν επιστρέφεται. Η έννοια της ακύρωσης υφίσταται για παραγγελίες που δεν έχουν αποσταλεί ή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής-voucher. Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές στα προϊόντα που είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, καθώς η παραγγελία-εισαγωγή-κατασκευή τους είναι αποτέλεσμα δική σας επιθυμίας!

Διαδικασία επιστροφής:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε παραπάνω και τοποθετήστε το στο πακέτο.
 3. Συσκευάστε τα προϊόντα για να προστατευτούν κατά την επιστροφή τους.
 4. Αναμένετε βάσει δικής μας καθοδήγησης τον φορέα που θα παραλάβει το δέμα σας.