Βρεφικό στρώμα ύπνου Pocket Latex bed&home

Μόνο %1 έμμεινε
Διαθεσιμότητα:
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ
BE-00008392
Κωδικός Προϊόντος: BE-00008392
Κωδικός Προμηθευτή: Pocket Latex bebe
Από 115,00 € 115,00 € Έως138,00 € 138,00 €

Επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε να κατασκευαστεί το στρώμα σας

ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Στρώμα ανατομικό δύο πλευρών με μεγάλη αντοχή και με υφασμα που αποσπάται και πλένεται. Η κατασκευή του από μεγάλο αριθμό ανεξάρτητων ελατηρίων Pocket και αφρό περιμετρικής στηρίξεις προσφέρουν σωστή στήριξη και προσαρμογή στις μεταβολές του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου, ενώ η ανεξαρτησία των ελατηρίων δεν επιτρέπουν την μεταφορά της κίνησης βοηθώντας έτσι το μωρό σας να έχει ένα πιο ξεκούραστο και καλύτερο ύπνο. Η στρώση από φίλα latex επιτρέπουν τη φυσική ροή και την ανανέωση του αέρα στο εσωτερικό του, που δημιουργείται με τη φυσική κίνηση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Προσφέρει μαλακή αίσθηση στο δέρμα και σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας, προστατεύοντας το στρώμα από ακάρεα και βακτήρια. 

Το κάλυμμα διαθέτει περιμετρικό φερμουάρ για εύκολη αφαίρεση και πλύσιμο. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το εξωτερικό ύφασμα, ανάμεσα σε modal, v-cure ή organic cotton. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ειδική καρτέλα, παρακάτω, προκειμένου να επιλέξετε το ιδανικό για το μωράκι σας!

* Όλα μας τα στρώματα κατασκευάζονται  ανά 1 εκ. σε πλάτος και σε μήκος, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

* Οι τιμές αφορούν τη μέγιστη διάσταση 70x140cm και για όποια επιπλέον διαφοροποίηση λόγω ειδικών διαστάσεων, μπορείτε να ζητήσετε την προσφορά μας.

 • Ύφασμα επιλογής (modal – organic – V cure)
 • Κάλτσα (για προστασία των υλικών)
 • Latex foam
 • Γεωύφασμα
 • Ανεξάρτητα ελατήρια pocket springs 330τμχ/μ2
 • Περιμετρική στήριξη από αφρώδες υλικό
 • Ελληνικής Κατασκευής
 • Χειροποίητο
 • Πάχος 10cm
 • Εγγύηση: 5 έτη
 • Στρώμα δύο πλευρών
 • Οι διαστάσεις των στρωμάτων μπορεί να παρουσιάσουν αποδεκτή
  απόκλιση +/- 1 cm λόγω της φύσης των υλικών τους
 • Πιστοποιητικό OEKO-TEX® Standard 100 (πρώτων υλών)

Με τα στρώματα μας, θα απολαύσετε ξεκούραση, ευεξία και αναζωογόνηση!

Οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης

Σας δίνουν απλές και χρήσιμες συμβουλές σωστής χρήσης και φροντίδας, ώστε να διατηρήσετε την υψηλή απόδοση του στρώματος σας, την άνεση που σας προσφέρει και, ταυτόχρονα, να διασφαλίσετε την εγγύησή του.

 1. Τοποθετήστε το στρώμα σας πάνω στη σωστή επιφάνεια υποστήριξης:

Α. Με βάση από κατάλληλα επιλεγμένα υλικά.
Β. Το δυναμικό τελάρο, στο οποίο η απόσταση μεταξύ των λαττών δεν ξεπερνά τη διάμετρο του ελατηρίου του στρώματος σας.

Η μέγιστη επιτρεπόμενη απόσταση μεταξύ των λαττών είναι:

– για στρώματα Pocket , Memory και Latex : 3-4 cm

– για στρώματα Bonnell : 5cm

 1. Aποφύγετε την κτιστή βάση

Δεν ενδείκνυται η κτιστή βάση, διότι το στρώμα δεν αερίζεται και υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας μούχλας στο εσωτερικό του. Η λάθος βάση προκαλεί φθορά το στρώμα, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση, αλλάζει την τελική αίσθηση και επηρεάζει την απόδοση του σε στήριξη και άνεση.

 1. Μην χρησιμοποιείτε ηλεκτρική κουβέρτα

Δεν συστήνεται η χρήση της ηλεκτρικής κουβέρτας. Στα στρώματα των σειρών αυτών χρησιμοποιούνται σε μεγάλη ποσόστωση υλικά όπως το Memory Foam και το Latex, η λειτουργία των οποίων είναι πιθανό να αλλοιωθεί όταν συνδυαστούν με την ηλεκτρική κουβέρτα.

 1. Χρησιμοποιείτε ειδικό προστατευτικό κάλυμμα

Οι διάφορες σωματικές εκκρίσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου προκαλούν λεκέδες στην επιφάνεια του στρώματος και υγρασία στο εσωτερικό του. Το ειδικό κάλυμμα προστατεύει το στρώμα, το διατηρεί καθαρό και του εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής. Ένα πολύ λερωμένο στρώμα χάνει την εγγύησή του.

 1. Διασφαλίζετε ότι το στρώμα παραμένει στεγνό

Το στρώμα δεν πρέπει να πλένεται και να βρέχεται. Αν το στρώμα σας λερωθεί, καθαρίστε το τοπικά με ειδικό καθαριστικό. Μην το καθαρίζετε με τη χρήση ατμού, διότι θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό του στρώματος υγρασία και μούχλα. Σε περίπτωση που το στρώμα σας βραχεί αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο ή κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα. Προσοχή! Μην πλησιάζετε το στρώμα σε σόμπα ή σε τζάκι. Υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς

 1. Αερίζετε τακτικά το στρώμα σας

Το στρώμα σας απορροφά τη μυρωδιά τού σώματός σας. Χρειάζεται, λοιπόν , να το αερίζετε μία φορά το μήνα, ώστε να διασφαλίσετε την υγιεινή του, αφήνοντάς το εντελώς ακάλυπτο για μερικές ώρες.

 1. Μη σιδερώνετε πάνω στο στρώμα σας

Ο ατμός προκαλεί υγρασία στα υλικά, η οποία είναι η κύρια πηγή ανάπτυξης βλαβερών μικροοργανισμών, ακάρεων καθώς και δημιουργίας μούχλας. Η μούχλα δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

 1. Μη λυγίζετε το στρώμα σας

Όταν ένα στρώμα με ελατήρια διπλώνεται/τσακίζεται, προκαλούνται ανεπανόρθωτες ζημιές και παραμορφώσεις.

 1. Γυρίζετε το στρώμα σας

Συστήνεται το τακτικό, κάθε δύο-τρεις μήνες, γύρισμα του στρώματος, πάνω-κάτω και μπρος-πίσω, για ακόμη περισσότερη υγιεινή (εξαιρούνται τα στρώματα των μίας πλευράς).

 1. Αποτρέψτε τα παιδιά από το να χρησιμοποιούν το στρώμα ως «τραμπολίνο».

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη παραμόρφωση στα ελατήρια, χωρίς τη δυνατότητα
επιδιόρθωσης.

 • Να θυμάστε πάντα ότι, για να ισχύσει η εγγύηση, πρέπει να ακολουθούνται με συνέπεια οι οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας.

Η Bed & Home προσφέρει εγγύηση για όλα τα στρώματα σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα. Η εγγύηση αφορά τόσο τον πυρήνα των ελατηρίων και τον αφρώδη πυρήνα όσο και τα υλικά γεμίσματος & καπιτονέ.

Πυρήνας ελατηρίων και αφρώδης πυρήνας

Υλικά γεμίσματος και καπιτονέ

8 έτη 100% εγγύηση

1 ο έως 4ο έτος , 100% εγγύηση
5o και 6ο έτος, 30% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής
7ο έτος, 50% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής     
8ο έτος, 70% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής

5 έτη 100% εγγύηση

1 ο έως 3ο έτος , 100% εγγύηση
4ο έτος, 50% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής
5ο έτος, 70% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής

3 έτη 100% εγγύηση

1 ο έτος , 100% εγγύηση
2ο έτος, 50% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής
3ο έτος, 70% συμμετοχή πελάτη στην αξία επισκευής

Η αξία της επισκευής προκύπτει από τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο Service της Bed & Home (ή του αντίστοιχου κατασκευαστή).

Το προσδόκιμο ζωής ενός στρώματος είναι τα 12 έτη. Για λόγους υγιεινής, δεν συνιστάται η χρήση του προϊόντος για περισσότερο από 8 έτη.

Πότε ξεκινάει η Εγγύηση;

Η εγγύηση του στρώματός σας ξεκινάει από την ημέρα που θα το παραλάβετε στο σπίτι σας. Για λόγους εξακρίβωσης της ημερομηνίας αγοράς και για την ισχύ της εγγύησης , είναι πάντα απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Πότε ισχύει η Εγγύηση;

Το στρώμα σας κατασκευάστηκε με πολλή φροντίδα, γι’ αυτό και εσείς αξίζει να ακολουθήσετε κάποιες απλές οδηγίες προκειμένου να διασφαλίσετε την ποιότητά του και την ισχύ της εγγύησής του:

– Να τηρείτε με συνέπεια τις οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας.
– Να φυλάσσετε την απόδειξη αγοράς.
– Να μην υποβάλετε σε τροποποιήσεις και επισκευές το στρώμα χωρίς την άδεια του κατασκευαστή.

Τι καλύπτει η Εγγύηση και ποια είναι η διαδικασία service;

Η εγγύηση καλύπτει τα κατασκευαστικά σφάλματα του στρώματος ή την αστοχία υλικού.

Αν παρατηρήσετε, κάποιο σφάλμα, αναζητήστε την απόδειξη αγοράς, και επικοινωνήστε με το Τμήμα Service της εταιρείας.

– Αν το ελάττωμα του στρώματός σας οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα ή σε αστοχία υλικού και το στρώμα είναι εντός της περιόδου ισχύος της εγγύησης, το κόστος της επισκευής του, σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση συμμετοχής στην αξία επισκευής.

– Αν το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση, τότε το κόστος της επισκευής του θα επιβαρύνει τον πελάτη, σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο για τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε από το τμήμα Service της εταιρείας.

Σημαντικό:

 1. Η εγγύηση ισχύει μόνο για την ελληνική επικράτεια.
 2. Η εγγύηση καλύπτει την επιδιόρθωση του προϊόντος ή την αντικατάσταση του. Οι εκάστοτε χρεώσεις μεταφοράς και επαναποστολής αφορούν τον πελάτη. Η ευθύνη επιστροφής και επαναποστολής, βαραίνει τον πελάτη και την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία που θα αναλάβει την παράδοση. Τα νόμιμα δικαιώματά σας δεν θίγονται από τη εγγύησή αυτή.
 3. Το Τμήμα Service της Bed & Home θα σας καθοδηγήσει στον σωστό τρόπο και χρόνο επίλυσης του προβλήματος. Εφόσον θεωρηθεί απαραίτητο πως το στρώμα χρειάζεται να μεταφερθεί στην εταιρεία, πρέπει να ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία. Αν το στρώμα λερωθεί ή φθαρεί κατά τη μεταφορά που έχει αναλάβει ο ίδιος ο πελάτης, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό και απαραίτητο, το στρώμα που αποστέλλεται για επισκευή να τοποθετείται σε προστατευτική συσκευασία που το καλύπτει πλήρως , ώστε να το προστατεύει από πιθανά λερώματα, υγρασία και σκόνη.

Τα βρεφικά στρώματα ύπνου αποστέλλονται κατά κύριο λόγο μέσω εταιρειών courier, πλην κάποιων περιπτώσεων όπου το κατάστημα θεωρεί πως λόγω περιοχής ή όγκου του προϊόντος, πρέπει να σταλούν με μεταφορική εταιρεία. Το κόστος αποστολής είναι μόλις 5€ και δεν επηρεάζεται από τη διάσταση που θα επιλέξετε. Το κόστος των 5€ αφορά την τιμή ενός τεμαχίου. Για περισσότερα από ένα τεμάχια, θα διαμορφωθεί αναλόγως κατά το ckeckout.